søndag den 18. september 2011

Kokkeskole med masser af krummer i...

I lørdags var der Korn & Brød Kokkeskole i udekøkkenet på Krogerup. Efter en dejlig tur rundt på markerne, hvor Mogens fortalte om kornet, høsten og naturen, rullede vi ærmerne op og gik i gang....og der var nok at tage fat på.

Først skulle dagens opskrifter gennemgås, forklares og kokketricksene vises...

så skulle kornet males til mel...


dejen blandes...


og æltes...

og formes...


Det gælder om at passe på fignerne når mandolin-jernet tages i brug til de tynde kartoffelskiver til pizzaen!

Udendørs-pizzaria











Der blandes, æltes, vejes, måles, bages og steges i udekøkkenet

Tid til en lille pause og en god snak ved bålet











Værsgo!

Hvis man fryser, kan man jo altid nyde sit bagværk med bagperronen placeret på den varme stenovn

Tak for det skønne knækbrød, de sprøde kartoffelpizzaer, de grove pandebrød, de flotte stenovnsbagte brød og de helt fantastiske æblekanelsnegle!
Vi ruller ud igen på næste lørdag til Kød & Vildt Kokkeskole -Ses vi?!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar