mandag den 20. juni 2011

Opskrift på fiskefrikadeller

Så er den her endelig! Opskriften på de fantastiske fiskedelller som vi lavede til sidste kokkeskole. 

Fiskefrikadeller
1 stk. fisk a ca. 500g (Vi brugte mørk-sej, men lys-sej eller torsk smager også godt i fiskefrikadeller)
1 tsk. salt
1 stk. æg
2 spsk. mel
½ dl mælk
2 spsk. olie
  • Fileter fisken og fjern skind og fiskeben
  • Hak fileterne helt fint med en kniv
  • Rør fiskekødet sejt med salt
  • Tilsæt æg og mel og rør farsen godt igennem
  • Tilsæt mælken lidt ad gangen
  • Opvarm en pande med olie og form farsen til frikadeller
  • Steg dem gyldenbrune ca. 4-5 minutter på hver side og server dem med remoulade



Ingen kommentarer:

Send en kommentar