mandag den 20. juni 2011

Opskrift på makrel i tomat


Makrel
1 stk. makrel
salt og peber
  • Rens og fileterer makrellen
  • Fiskeben fjernes og fileterne krydres med salt og peber
  • Tomatsaucen laves -se opskrift nedenfor
  • Fileterne lægges med skindsiden opad ovenpå tomatsaucen i panden
  • Tilbered makrelfileterne i tomatsaucen under låg ca. 10 minutter, fjern skindet og server med mayonnaise og ristet rugbrød





Tomatsauce
4 stk. tomater
1 stk. løg
1 fed hvidløg
3 kviste frisk oregano
2 spsk. olie
salt og peber
sukker
  • Løg og hvidløg skrælles og skæres i små tern
  • Olien hældes på en varm pande og løg og hvidløg steges til de er gyldne
  • Tomaterne skæres i tern og tilsættes sammen med oregano til panden
  • tomaterne steges sammen med løg, hvidløg og oregano
  • Kog saucen igennem og smag til med salt, peber og sukker


Ingen kommentarer:

Send en kommentar