Makrel
salt og peber
- Rens og fileterer makrellen
- Fiskeben fjernes og fileterne krydres med salt og peber
- Tomatsaucen laves -se opskrift nedenfor
- Fileterne lægges med skindsiden opad ovenpå tomatsaucen i panden
- Tilbered makrelfileterne i tomatsaucen under låg ca. 10 minutter, fjern skindet og server med mayonnaise og ristet rugbrød
Tomatsauce
1 stk. løg
1 fed hvidløg
3 kviste frisk oregano
2 spsk. olie
salt og peber
sukker
- Løg og hvidløg skrælles og skæres i små tern
- Olien hældes på en varm pande og løg og hvidløg steges til de er gyldne
- Tomaterne skæres i tern og tilsættes sammen med oregano til panden
- tomaterne steges sammen med løg, hvidløg og oregano
- Kog saucen igennem og smag til med salt, peber og sukker
Ingen kommentarer:
Send en kommentar