tirsdag den 7. juni 2011

På lørdag starter Haver til Mavers Kokkeskole!


Nu kan du komme på kokkeskole hos Haver til Maver på Krogerup. Over fem gastronomiske lørdage vil vores kokke lave mad med dig og andre børn, gå i marken efter råvarer og lære fisken, rodfrugten og kokkekniven bedre at kende.

 
Er du vild med at lave mad? Så er Haver til Mavers Kokkeskole lige noget for dig. På Krogerup Avlsgaard har vi de perfekte rammer for at udvikle dine evner i køkkenet, og samtidig lære børn noget om, hvor gode råvarer kommer fra. Vi skal bage, koge og stege så det syder på komfuret, i stenovnen og over bålet, og vi slutter hver lektion af med at spise det mad, vi sammen har lavet.
INFORMATION
På lørdag står den i fiskens tegn. Vi går på havnen, hvor fiskeren fortæller om fisk og livet på havet. I udekøkkenet fileterer vi dagens fangst og tilbereder skønne fiskeretter. Der bliver gang i gryderne, så skynd dig at tilmelde dig!


Tilmelding til Sarah Gjerø
Mail: sgj@aarstiderne.com
Telefon: 22 68 99 35


Kokkeskolen er gratis og åben for alle børn i alderen 11-15 år. Der vil være plads til 25 børn pr. kokkeskole, og man kan tilmelde sig en lektion af gangen efter ’først-til-mølle’ princippet.
Kokkeskole lørdage fra kl. 10-14 Krogerup Avlsgaard, Krogerupvej 3, 3050 Humlebæk


Ingen kommentarer:

Send en kommentar